Recension av 25:an Katt & Hund

Det här är en djuraffär som finns på Storheden i Luleå sedan 2001. Susanne som är motorn i butiken har lång erfarenhet av att jobba med produkter för djur. Hon växte upp med arbetet med sin far i butiken Guldfisken. 25:an Katt & Hund AB erbjuder ett väl utvalt sortiment av tillbehör till hundar och katter.

Butiken har också en hel del produkter för gnagare, akvariefiskar och fåglar. Dessutom kan du få hjälp på plats med kloklippning. Det är Susanne som tar hand om detta och du bör ringa för att boka tid för kloklippning.

I denna butik finner du också Eye Envy som är en av de bästa ögonrengöringar som finns. Om du inte befinner dig i Luleå kan du beställa för att få denna ögonrengöring hemskickad till dig.

För att få veta mer om denna djuraffär och ta kontakt kan du besöka deras hemsida här.

zooplus

Recension av Zooplus

På Zooplus är det enkelt att handla mat och utrustning till husdjuren. Det här är en husdjursbutik med ett mycket stort sortiment. Det spelar ingen roll

Läs mer »

Recension av bbvp.se

Med gångväg från Blackebergs centrum och tunnelbanan finns den lilla veterinärkliniken Blackebergs Veterinärklinik. Den leds av Ellen Eckerbom som är legitimerad veterinär. Kliniken erbjuder allt från

Läs mer »