zooplus

Recension av Zooplus

På Zooplus är det enkelt att handla mat och utrustning till husdjuren. Det här är en husdjursbutik med ett mycket stort sortiment. Det spelar ingen roll om du är på jakt efter ett specifikt foder eller kanske behöver hitta ett nytt. Zooplus gör det enkelt för dig.

Bra priser på Zooplus

En styrka med Zooplus är att de ofta har fördelaktiga priser. Det är inte sällan rea i butiken och så kan du hitta rabattkoder till Zooplus som du använder i kassan för att få ner priset ännu mer. På detta vis kan du spara en hel pengar på att köpa foder, utrustning och mer online.

Gott utbud av foder

Här hittar du rätt foder till din tollare och du kan köpa ett bra klösträd till en Sibirisk katt som inte ser skillnad på en soffa och en tall. Det finns både torrfoder och våtfoder för hundar och katter. Du kan välja från kända märken eller kanske köra på ett nytt som du inte har testat förr.

Om du behöver veterinärfoder kan du köpa det på Zooplus. Det finns specialfoder som kan vara en hjälp vid magproblem och då ditt husdjur behöver hjälp med smarta kosttillskott direkt i maten.

God variation för olika husdjur

Katt och hund är huvudkategorier men du finner det du behöver för andra husdjur i denna butik. Om du scrollar ner under huvudmenyerna som är för katt och hund så finner du avdelningar för:

  • Fisk
  • Häst
  • Smådjur
  • Fågel

Bredden i butiken är imponerande. Utöver foder, leksaker och viktiga redskap för ditt husdjur finner du lite ovanligare prylar som cykelvagn för hunden. Det är riktigt roligt att surfa in och fönstershoppa för att upptäcka alla fina saker som finns för din bästa vän!

Enkelt att beställa och betala

På Zooplus kan du lätt göra en beställning och de erbjuder trygga bankmetoder med bankID. Om du handlar för minst 499 kronor blir det fri frakt. Leveransen är snabb och görs bland annat med PostNord och DB Schenker.

blå papegoja

Vad är blå papegojor?

Blå papegojor, som också går under namnet blå ara (Ara ararauna), är en fantastisk och unik typ av papegoja. Dessa fåglar kännetecknas av sin briljanta blåa

Läs mer »