namnskylt hund

Det är klart att husdjuret ska ha namnskylt!

Ni har skylt på dörren med familjens namn och kanske också en uppmaning om att reklam inte är önskvärd. På jobbet har du skylt på ditt kontor och hemma kan det också finnas skyltar som visar var man hänger vems handduk och mer. Då är det verkligen inte så konstigt att fixa med namnskylt till er bästa vän på fyra ben.

Var kan du hänga djurets namnskylt?

En sibirisk katt bryr sig inte om vad som står på skylten som hänger över kroken där kattens borste och annat hängs upp. Men det gör gäster och familjemedlemmar som helst inte vill använda kattens handduk eller få katthår på koftan som hängs på kroken!

En namnskylt till husdjuret kan hängas på platser som:

  • Katt-dörren så att det blir tydligt vilken katt som får använda den!
  • Krokar som är till för husdjurets prylar.
  • Spiltan där hästen bor.
  • Dörren där resten av familjens namn finns.
  • Över matskålen så att vi vet vem som ska äta ur den.
kattdörr
Här borde det finnas en skylt med namn på kissen…

Ibland blir det kanske lite humoristiskt. Om du till exempel har en skylt som talar om för din Tollare att lugna ner sig, ni kommer att gå ut, så är det många som kommer att dra på smilbanden då de läser skylten.

Det är något så rart med att ha namnet på er Cockerpoo över valpens sovplats. Det blir mysigt och ombonat och så vet ju alla som kommer på besök vad vovven heter!

Våra husdjur är viktiga familjemedlemmar

Idag vet vi att djur som hästar och hundar kan minska vår upplevelse av stress och vara otroligt bra att ha omkring sig både för barn och vuxna. Att hänga upp fina namnskyltar för våra husdjur som gör att vi påminns om deras närvaro är bra.

Det här är något som vi gör för oss människor och för att det skapar en så mysig atmosfär. Vi tycker om att påminnas om våra bästa vänner så en fin namnskylt vid matskålen eller över kroken för träns är verkligen en bra idé.

katt namnskylt
Katten kan också ha liten skylt med namn i halsbandet

Det blir ordning och reda med skyltar

Om vi bortser ifrån mysfaktorn så är det såklart också så att namnskyltar skapar ordning och reda i våra hem såväl som i ett stall. Snygga skyltar ser bra ut men är också något som gör att vi kommer ihåg var saker ska förvaras. Det kan vara allt från utrustning till mat.

På platser där många rör sig som i stallet så är det ju viktigt att man visar var saker ska ligga så att de inte försvinner. Det är också bra med namnskylt som visar vilken pålle som bor var. Det här är ofta fina skyltar av metall som håller längre men idag är det också aktuellt med skyltar av plast som klarar av väta och smuts på ett bra sätt.

blå papegoja

Vad är blå papegojor?

Blå papegojor, som också går under namnet blå ara (Ara ararauna), är en fantastisk och unik typ av papegoja. Dessa fåglar kännetecknas av sin briljanta blåa

Läs mer »