VetZoo

Recension av VetZoo

VetZoo är en av Sveriges främsta butiker för dig med husdjur. Här kan du köpa utrustning, foder och mer för hund, katt, häst och gnagare. Sajten har gott med kampanjer och du kan spara pengar på att använda en aktuell rabattkod för VetZoo.

Oavsett om du är på jakt efter ett koppel till din nya Cockerpoo valp eller om du behöver en bra borste till en Sibirisk katt som hårar något enormt så finner du rätt prylar på denna husdjursbutik. Utöver det stora sortimentet så kan du snabbt klura ut om en viss produkt är så bra som det verkar.

VetZoo är bra på användarrecensioner

En stor fördel med att handla saker till husdjuret på VetZoo är att du snabbt kan ta reda på vilka produkter som gillas av andra köpare. Butiken har ett smart system där man kan skriva en recension och ge ett betyg. Glöm inte bort att göra det då du handlar från VetZoo så att du hjälper andra med informationen de kan dra nytta av!

Några andra fördelar på VetZoo är:

  • Du får fri frakt över 499 kronor
  • Butiken ger god rådgivning
  • Leveranserna är snabba

Bra med leveranser av foder och säkra betalningar

Alltfler upptäcker fördelarna med att beställa foder online. Om du har flera husdjur så kan det bli tungt att släpa hem allt foder. Var bara ute i tid så har du fodret vid dörren inom tre vardagar. Ibland är det hela framme på en dag. Det här beror lite på när du beställer.

Om du behöver veterinär-foder så finner du även detta för hund och katt på VetZoo. Betalningar sköts med Klarna så de är både säkra och smidiga. Du väljer själv om du vill betala med faktura, med kort eller kanske direktbetalning.